Nu se poate festival fara voluntari, asa ca si anul acesta ii asteptam pe cei doritori sa ne dea o mana importanta de ajutor la organizare. Regulile de inscriere sunt urmatoarele:

  • Sa aveti peste 18 ani
  • Sa aveti domiciliul in Bucuresti (pentru ca va fi nevoie de voi si inainte de festivalul propriu zis si pentru eventuale intalniri de training)
  • Sa cititi cu atentie Ghidul voluntarului la Otaku Festival, disponibil pe site.

Voluntarii vor fi impartiti pe echipe, in functie de sectiuni, si vor fi ghidati de voluntarii coordonatori ai sectiunii respective, de care vor fi contactati dupa inscriere si cu care vor tine legatura pentru informatii suplimentare.

Coordonatorii sectiunilor principale sunt:

General – Alex Nedelcu
Cosplay – Simona Miron si Madalina Carp
Gaming – Andrei Macalau
Intrare – Alexandra Neagu

Pe cei care participa constant la festival in calitate de voluntari ii asteptam si anul acesta. Cat despre viitorii boboci in echipa de voluntari Otaku Festival, printre criteriile de selectie se numara mai ales experienta anterioara in astfel de actiuni si varsta.

Inscrierea se face prin completarea formularului dedicat de pe site, dupa citirea atenta a ghidului voluntarului. Nu uitati sa furnizati o adresa de e-mail valida, pe care o verificati cel putin o data pe zi.

Pentru orice nelamuriri legate de voluntariat va rugam sa ne trimiteti un email la email hidden; JavaScript is required.Inscrierile pentru voluntariat la Otaku Festival 2011 s-au incheiat, va multumim!