Iata ca a venit timpul sa deconspiram numele celui de-al doilea invitat special adus de Cosplay GEN la Otaku Festival 2012. Suntem incantati sa o avem alaturi de noi anul acesta pe Calssara, din Germania, care, la randul ei, va face parte din juriul concursului de cosplay la festivalul nostru!

Cosplay: Esther Blanchett, Trinity Blood // Foto: Cato Kusanagi
Cosplay: Nia Tepplin, Gurren Lagann // Foto: Nina Post
Cosplay: Siesta45, Umineko // Foto: Mareike Hubner

Cu o experienta de aproape opt ani in cosplay, Calssara a fost reprezentanta Germaniei in 2011 la World Cosplay Summit si are deja o colectie de costume interesante si variate, de la Siesta 45 din Umineko no Naku Koro ni, pana la Nia Teppelin din Tengen Toppa Gurren Lagann. La concursul din Japonia a participat cu un cosplay dupa Sora Naegino din Kaleido Star, iar la evenimentul de presa a participat cu Rachel Alucard din BlazBlue, personaj care, dupa cum marturisea in interviul publicat in Cosplay Gen #03, i-a atras imediat atentia si care, dupa ce a descoperit ca pasiunile ei erau sa bea ceai si sa manance prajituri, i-a castigat afectiunea.

Cosplay: Alice, Pandora Hearts // Foto: Mareike Hubner
Cosplay: Ange Ushiromiya, Umineko // Foto: Iris Herrmann
Cosplay: Rachel Alucard, BlazBlue // Foto: Andy-K

Daca la inceput pentru ea era un hobby care insemna mai mult joaca, in timp cosplayul a ajuns sa reprezinte pentru Calssara “joc” si “arta”, incercand de fiecare data sa exprime cat mai bine emotiile si sentimentele personajului pe care-l reprezinta si, in acelasi timp, sa realizeze costume tot mai bune, mai curate si mai detaliate. Si cum jurizarea nu e niciodata o treaba prea usoara, sa-i uram succes!

Cosplay: Zakuro, Otome Youkai Zakuro // Foto: black—butterfly
Cosplay: Luka Megurine, Vocaloid // Foto: Sona Voss
Cosplay: Sora Naegino, Kaleido Star // Foto: Cato Kusanagi

Pe Calssara o puteti gasi pe pagina ei web personala, deviantART sau Facebook.